למה כדאי לבחור חברת אחסון אתרים בתשלום ולא חברת אחסון אתרים בחינם?

בימינו שום דבר אינו ניתן בחינם, קל וחומר כאשר מדברים על אחסון אתרים באינטרנט. האם ניסית לשאול את עצמך בעבר את השאלות הבאות :

  1. כיצד ספקי אחסון בחינם שורדים ?
  2. האם ספקי אחסון אתרים בחינם משלמים על תעבורה, חומרת שרתים, תוכנות שרת ותמיכה טכנית בדומה לספקי אחסון בתשלום ?

אם כן, אז מה הקט'צ באחסון אתרים בחינם ?
הקט'צ היחיד הוא פרסומות.

99% מהספקים אשר נותנים שירותי אחסון אתרים בחינם משלבים פרסומות בשטחי האתר שלך. השילוב הוא מגוון ויכול להתבטא בשימוש בפריימים, חלונות קופצים ( Pop-Unders / Pop-Ups ) ושלל אלמנטים פוגעים אחרים. בדרך כלל, מתבצע מעקב סמוי אחר האתר שלך על מנת לזהות את כמות ההכנסות שהוא יוצר. במידה והאתר שלך מושך גולשים אשר לא לוחצים על פרסומות וכתוצאה מכך לא יוצרים רווחים לספקי האחסון, אל תתפלא אם יום אחד החשבון שלך יעלם כאילו לא היה.

אחסון אתרים בתשלום מול אחסון אתרים בחינם

ישנם הבדלים עצומים כאשר מבצעים השוואה בין אחסון אתרים בתשלום לבין אחסון אתרים בחינם. הנה כמה מהם :

  1. ב – 99% מהמקרים, ספקי אחסון אתרים בחינם משלבים פרסומות מטעמם בעמודי האתר שלך.
  2. בדרך כלל, ספקי אחסון אתרים בחינם מנטרלים או מגבילים את השימוש בשפות צד שרת כמו : PHP, ASP, CGI, Perl וכדומה.
  3. ספקי אחסון אתרים בחינם מגבילים אותך במקום ובתעבורה החודשית שבאפשרותך לנצל.
  4. ספקי אחסון אתרים בחינם לא יאפשרו לך להשתמש בכתובת דומיין משלך. כתוצאה מכך, תצטרך להסתדר עם כתובות כמו : http://www.thebestfreehost.com/somedir/~youraccount.
  5. ספקי אחסון אתרים בתשלום מספקים לך שירותי רשת מתקדמים כמו מחוללי טפסים, סקריפטים בהתאמה אישית ועוד ללא תשלום נוסף. לעומת זאת, ספקי אחסון אתרים בחינם לא מספקים לך שום שירות מתקדם.
  6. ספקי אחסון אתרים בתשלום יכולים לספק לך תמיכה טכנית 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע או פיצויים כספיים ותשובות בעת נפילת השרתים. לעומת זאת, ספקי אחסון אתרים בחינם לא מתחייבים לך לזמינות או תמיכה טכנית כלשהי.

לסיכום, במידה ותחליט לשלם עבור שירות האחסון שלך תוכל להעלים את כל הבעיות ואי הנוחות שטומן בחובו אחסון אתרים בחינם. אין ספק שעלות סימלית של 5$-10$ שווה את השקט הנפשי וההנאה מהידיעה שמישהו דואג לך.